Skip to main content

26/01/18. Jornada formativa sobre nòmines, seg. soc i acomiadaments a ADE VALLÈS.

26/01/2018. JORNADA FORMATIVA:  «Tot el que necessites saber sobre nòmines, seguretat social i acomiadaments».

 

Aquest es el títol de la conferencia que  farem a l‘associació de dones directives i empresaries del Vallès (ADE),  que ens convida en el marc de la formació que habitualment fa, per tractar diverses qüestions en materia laboral, que afecten a l’empresa i els treballadors autónoms.

 

En aquest entit es tractaran temes com la gestió de les nómines, el conèixer els seus conceptes reguladors, el funcionament del sistema de cotitzacions que les empreses fan a la seguretat social pels seus treballadors,  així com una introducció als tipus d’ acomiadaments.

 

A més es tractaran els canvis legislatius recents,  en un taller eminentment  de caràcter pràctic, que es realitzarà el dia 26, a partir de les 10  hores, al Parc Tecnològic del Vallès.

 

Com totes les formacions d’Ade Vallès, el monogràfic s’adreça a persones emprenedores i professionals. Les inscripcions estan obertes al següent enllaç:

 

LlocParc Tecnològic del Vallès ( Edifici Centre d’Empreses de Noves Tecnologies, Avinguda del Parc Tecnològic, 3. Cerdanyola del Vallès)
Quan:  Divendres, 26 de gener
De les 10 a les 12.30 hores.
Preu: Gratuït sòcies d’Ade Vallès i 10 euros persones emprenedores, directives i empresàries.
Inscripcions obertes a info@adevalles.cat o clickant en aquest enllaç